Beyaz pantolon çoğu erkek için riskli bir seçim gibi görünse de, aslında doğru giyildiğinde korkulacak bir yanı olmayacak kadar masum bir parça. Peki beyaz pantolonu nerede nasıl giymelisiniz?

Davet Stili

Yaz davetlerinde klasik siyah takımlardan sıkılıp alternatif arayanlardansanız bu önerimiz tam size göre! Sezona uyum sağlayacak ve bulunduğunuz davette fark yaratmanızı sağlayacak naturel tonlardaki takım elbiselere şans verebilirsiniz.

Ofis Stili

Termometreler artışa geçtiğinden beri açık renk kıyafetler gardıroplarda ön sıralara yükseldi. Beyaz, bej ve pastel tonların hakim olduğu görünümlere henüz alışık değilseniz, bir an önce kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz. Ofis stiline dahil edebileceğiniz beyaz pantolon, abstract desenli poplin bir gömlekle birlikte gücünü ikiye katlarken; ofis stilinizle de övgüler almanızı sağlıyor.

Hafta Sonu Stili

Erkekler için oldukça tabu bir parça olan beyaz pantolon ile alıştirma turları atmaya başlamak istiyorsanız, beli bağcıklı ve form olarak daha Rahat pantolonları tercih edebilirsiniz. Beyaz pantolonunuzu en rahatından oversize bir swearshirt ile eşleştirip, altına konforlu sneakerlarınızı çektiniz mi hafta sonuna hazırsınız!